Home » Infrastructuur en terreininrichting

Infrastructuur en terreininrichting

Bij B.C. van der Vis begrijpen we dat voor de aanleg van infrastructuur en terreininrichting het verplaatsen van grote hoeveelheden grond essentieel is. Het realiseren van projecten zoals dijken, wegen, spoorwegen, en geluidswallen vereist een veilige, snelle en efficiënte uitvoering. Dit geldt ook voor de ontwikkeling van industrieterreinen en woonwijken. Dankzij ons eigen materieel kunnen wij uw planning strikt volgen en de voortgang van de infrastructuur en terreininrichting garanderen.

Nieuwste technologie
VCA-gecertificeerd
Duurzame machines

Op zoek naar expertise in infrastructuur en terreininrichting?

De verschillende soorten infrastructuur en terreininrichting

Onze expertise in grondverzet strekt zich uit over verschillende soorten infrastructuur en terreininrichting. Wij specialiseren ons in dijkverzwaring, het ontgraven van uiterwaarden en het verbreden van rivieren om doorstroomprofielen te verbeteren en waardevolle bouwstoffen voor dijkenbouw te winnen. Daarbij winnen we tevens waardevolle bouwstoffen voor dijkenbouw. Onze projecten omvatten het aanleggen van wegen, het profileren van aardebanen en geluidswallen. Daarnaast zijn we actief in het bouwrijp maken van bedrijfs- en industrieterreinen, evenals nieuwbouwwijken. Wij zetten hiervoor geavanceerde machines in van het merk Caterpillar om deze werkzaamheden uit te voeren.

Start vandaag nog met onze diensten

Als u de expertise van een vooraanstaand bedrijf in infrastructuur en terreininrichting nodig heeft, is nu het moment om in actie te komen. Onze brede ervaring en uitgebreide middelen stellen ons in staat om onze verschillende activiteiten efficiënt en effectief uit te voeren. Neem telefonisch contact met ons op via 0172 475 966 om uw project te bespreken of een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen uw infrastructuurprojecten succesvol en tijdig te realiseren.

Stuur ons een bericht

Contactgegevens

Bezoek- en postadres

Openingstijden

Ma-Fr: 07:00 – 17:00
Za: 08:00 – 12:00
Zo: Gesloten

Volg ons