Materieel

Pontons, Graafmachines, bulldozers, wielladers en meer. B.C. van der Vis is uw trouwe partner in jong en betrouwbaar materieel.

Materieel

Kwalitatief betrouwbaar materieel en personeel is van essentieel belang om veilig en productief te werken. Derhalve investeert B.C. van der Vis alleen in A merken. B.C. van der Vis heeft naast droog grondverzet materieel ook pontons voor diverse maritieme toepassingen. Pontons zijn essentiële materieelstukken voor waterbouwprojecten, bagger en overslagwerken en andere activiteiten die plaatsvinden op het water. B.C. van der Vis biedt een select assortiment pontons die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Deze pontons zijn bestand tegen de uitdagende omstandigheden van wateromgevingen. Dit heeft er toe geleid, dat de nodige kennis en expertise is opgebouwd, en we over de meest voorname servicedelen beschikken. Dagelijks onderhoud en bekwame onderhoudsmonteurs zorgen voor een betrouwbare en beheersbare operatie. Met de ervaring en kennis worden kleine onregelmatighedentijdig bemerkt en wordt ongeplande stilstand voorkomen.
Op internationale werken kunnen wij een volledig uitgeruste werkplaats op het project faciliteren. Tezamen met compleet geoutilleerde containers met onderdelen en installaties om slangen en banden te kunnen repareren, waardoor op het project de inzetbaarheid van de machines optimaal bereikt wordt.

Materieel

Liebherr 976
Cat 988K
Cat 988K Xe

Te koop

B.C.  van der Vis biedt onder andere ook grondverzet- en mijnbouwmachines uit haar eigen vloot aan