Over ons

Over ons

Wij zijn een middelgroot GWW-bedrijf en reeds meer dan 60 jaar actief in binnen- en buitenland. De heer B.C. van der Vis heeft het bedrijf opgericht in 1963 en is kleinschalig begonnen. Zijn kijk op uitvoering van werken, visie en enthousiaste aanpak van gecompliceerde projecten hebben ons bedrijf gestaag doen groeien. Grotere projecten maakte dat groter materieel en ook overslag en baggerpontons aangeschaft werden. Met onze moderne pontons en machines kunnen we projecten voor opdrachtgevers geheel uitvoeren. Vader is na een relatief kort ziekbed begin 2021 overleden, daarna heeft Berto de leiding op zich genomen en vertegenwoordigd de 2e generatie met nieuwe uitdagingen. Wij zijn uw aanspreekpunt voor droog grondverzet, overslag en baggerwerken, vandaag kent de GWW-branche geheel andere uitdagingen, er is heel veel ervaring opgedaan in de afgelopen 60 jaar. Vraagstukken van toen zijn vandaag bekende kost. Op gebied van Veiligheid is veel ervaring opgedaan en doen wij ook ons best om zonder incidenten en letsel elk project te voltooien. Op gebied van milieu is veel verandering in de markt, wij hebben de vervuilende machines verkocht en daarvoor Stage V machines teruggekocht, 2024 komt de eerste hybride machine op ons project. Wij beseffen dat we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor deze wereld. Met grote zorg bekijken wij aanvragen, denken en werken mee aan een oplossing voor uw project. Met ervaren medewerkers en een modern machinepark, staan we graag voor u klaar.

Onze missie & visie

Missie

De missie van B.C. van der Vis is om onze operaties op uw projecten veilig, efficiënt en volgens planning naar tevredenheid uit te voeren. Onze projecten worden uitgevoerd door betrokkenheid van zeer gewaardeerde teams welke toegang hebben tot ‘state-of-the-art’ technologie en technieken en ondersteund worden door een solide financiële basis.

Visie

Onze visie is een veilige en harmonieuze werkplek te creëren voor ons personeel op nationale en internationale markten. Alleen op deze wijze kan B.C. van der Vis deze kwaliteit bereiken en waardering van onze opdrachtgevers verdienen.

Bekijk ook eens

Veiligheid en mensen:

B.C. van der Vis opereert onder vastgestelde kwaliteits- en veiligheidsnormen en is gecertificeerd volgens VCA 2008 / 5.1 **

Documentatie & Publicaties

Wilt u meer informatie neem gerust contact met ons op.