Home » Onderhoud van vaarwegen

Onderhoud van vaarwegen

Het onderhoud van vaarwegen is essentieel voor de economie en veiligheid op het water. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat commerciële en recreatieve vaarroutes toegankelijk en veilig blijven. Bij B.C. van der Vis begrijpen we het belang van dit onderhoud en bieden wij gespecialiseerde diensten aan om de conditie van vaarwegen te waarborgen en te verbeteren.

Nieuwste technologie
VCA-gecertificeerd
Duurzame machines

Zoekt u een expert in het onderhoud van vaarwegen?

Wat doen wij tijdens het onderhoud van vaarwegen?

Onze werkzaamheden voor het onderhoud van vaarwegen omvatten essentiële activiteiten voor het behoud van deze belangrijke waterinfrastructuur. Wij voeren baggerwerkzaamheden uit om sedimentatie te verwijderen en de diepte van waterwegen te behouden. Met geavanceerde baggerpontons werken we efficiënt en effectief, wat veilige navigatie voor alle vaartuigen garandeert. Naast baggeren omvatten onze onderhoudsdiensten ook inspectie en reparatie van oevers, onderhoud van sluizen en dammen, en het verwijderen van obstructies die de veilige doorvaart kunnen hinderen.

Schakel onze expertise in

Bent u op zoek naar een betrouwbaar grondverzetbedrijf dat het onderhoud van vaarwegen kan verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 475 966. Wij bieden u de expertise en de middelen die nodig zijn om uw vaarwegen in optimale staat te houden. Door onze diensten in te schakelen, verzekert u zich van een vlotte en veilige doorvaart. Onze ervaren teams staan klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden. Vertrouw ons met het beheer van uw waterwegen, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Stuur ons een bericht

Contactgegevens

Bezoek- en postadres

Openingstijden

Ma-Fr: 07:00 – 17:00
Za: 08:00 – 12:00
Zo: Gesloten

Volg ons